Workshop Siberisch Stenenorakel

Workshop Siberisch Stenenorakel

Volgende workshop 26 november 2023

Het stenenorakel is een oeroude methode van Siberische sjamanen om antwoord te krijgen op allerlei vragen. Het is een methode om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven vanuit de spiritwereld. Dit kan van alles zijn, je kunt bijvoorbeeld denken aan vragen op het gebied van gezondheid, relaties, ontwikkeling, geld, vriendschap e.d.

Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen als voorbereiding op de toekomst of om ervaringen uit het verleden los te laten.

Doordat het stenenorakel al duizenden jaren door sjamanen wordt gebruikt is het een zeer beproefd middel. Tijdens de workshop krijg je informatie en inzicht in de verschillende werelden van het Siberisch sjamanisme, namelijk de onder-, midden- en bovenwereld en de Kosmos.

Er worden 12 steentjes ingewijd, zodat je ermee verbonden bent. Deze steentjes worden op een speciaal bord gegooid. Door te zien welke stenen op welke plaats liggen kan je intuïtie dan een antwoord vormen. Iedere steen heeft een thema wat uitgebreid besproken wordt.

Vervolgens leer je het orakel praktisch te gebruiken. Er wordt dus veel geoefend, zodat je kennis en inzichten vergroot en er direct mee aan de slag kunt.

Behalve de orakelsteentjes is nog een ‘moedersteen’ nodig. Dit is een grotere steen die lekker in je hand ligt. Iedere natuursteen of kristal is daarvoor bruikbaar, het moet vooral goed aanvoelen. Deze steen is persoonlijk en neem je zelf mee. De kosten van de workshop zijn exclusief de kosten voor aanschaf van een Stenenorakel. Heb je deze al in je bezit, neem die dan mee voor de inwijding. Klik hier voor aanschaf van een los Stenenorakel.

Aankomende workshops

Workshop
Centrum Zunnekaant

Workshop Stenenorakel

Het stenenorakel is een oeroude methode van Siberische sjamanen om antwoord te krijgen op allerlei vragen. Het is een methode

Workshop
Centrum Zunnekaant

Workshop Stenenorakel

Het stenenorakel is een oeroude methode van Siberische sjamanen om antwoord te krijgen op allerlei vragen. Het is een methode