Stenenorakel Consult

Stenenorakel Consult

Het Siberisch Stenenorakel is één van de manieren om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en waarom, dan is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenenorakel al duizenden jaren door sjamanen wordt gebruikt, is het een zeer beproeft middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”.

Tijdens een persoonlijke reading/consult stem ik af op jouw hoger bewustzijn/zielenwezen, je gidsen en andere spirituele begeleiders.

D.m.v. de ligging van de stenen opent zich de verbinding tussen de spiritwereld en onze materiële wereld en kan de reading plaats vinden.

In principe kan elke vraag gesteld worden, en ook zonder vraag komt er informatie die belangrijk voor je is. Maar mijn ervaring is dat hoe duidelijker de vraag is, hoe duidelijker ook het antwoord.

Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Als je niet in de mogelijkheid bent om langs te komen is een afspraak via skype, zoom of telefoon ook mogelijk.