Workshop Soul Retrieval

Workshop Soul Retrieval

N.B.:Voor deze workshop is achtergrondkennis en ervaring noodzakelijk. Bijvoorbeeld door onze training Shamanic Healer of Energetica Allround.

Soul retrieval is een eeuwenoude techniek om verloren zielsdelen terug te vinden en terug te plaatsen. Op het moment dat zich een trauma voor doet in het leven kan het gebeuren dat een deel van de ziel zich verwijdert omdat het te heftig is om de pijn ten volle te ervaren. Het is een beschermingsmechanisme van de ziel en wordt soul loss (zielsverlies) genoemd en kan dus ook op elk moment van het leven optreden.

Dit verloren zielsdeel is nog ergens in een of andere vorm (wet van behoud van energie) en kan dus ook teruggehaald worden. In vroeger tijden reisde de sjamaan af in de onderwereld om dit deel (of delen) terug te vinden en terug te brengen naar het NU om ze zo terug te plaatsen in het lichaam. Tegenwoordig is het bewustzijn van de mens zo ver verhoogt dat zij met deskundige begeleiding zelf kan afreizen naar de wereld waar het zielsdeel zich bevindt en het zelf terug kan plaatsen. Door het zelf te doen is het helende en genezende effect veel groter dan als iemand anders het voor je doet.

Symptomen van zielsverlies zijn onder andere: dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, angsten, dromen niet kunnen manifesteren, geen relaties in stand kunnen houden, chronische fysieke problemen, gevoel niet helemaal hier te zijn. Zoals je hieruit kunt concluderen is zielsverlies een veel voorkomend fenomeen.

Een greep uit wat er deze dag behandeld wordt:

  • Oorzaken van zielsverlies
  • Herkennen van zielsverlies
  • Verschillende soul retrieval technieken
  • Power retrieval,  spirit extraction, zielscontracten
  • Demo soul retrieval
  • Begeleiden, zelf toepassen van individuele soul retrieval
  • Begeleiden van groeps-soul retrieval
Een soul retrieval begeleiden leer je niet in een dag, maar wordt geoefend zodat je hiermee verder kunt.

soul-retrieval-website