Contact

Contact

Gebruik formulier of 'info' mailadres

Telefoon: 0591-714044

NB: Door de aard van onze werkzaamheden is de bereikbaarheid wat wisselend. Krijg je ons niet direct aan de lijn, dan het verzoek om even in te spreken of een e-mail te sturen. We lezen onze mail dagelijks.

Centrum Lumos Contact

Zunnekaant

De trainingen van Centrum Lumos bieden we aan bij Zunnekaant aan het Oranjekanaal NZ 58, 9441 TD Orvelte. Kom je met de auto, dan is het ‘t eenvoudigst om vanuit Schoonoord of Zuidveld het Oranjekanaal te volgen. Vanuit Emmen is het ook het eenvoudigst om ter hoogte van Noord-Sleen de N376 te volgen tot Schoonoord. Kom je vanaf de kant van Beilen, neem dan de afslag Westerbork en rijdt via Orvelte.

Bezoekadres:
Zunnekaant
Oranjekanaal Noordzijde 58
9441 TD  Orvelte

Met de auto:
Bij GPS kun je de coördinaten 52.848122 N, 6.684649 E gebruiken.

Met het openbaar vervoer:
N.B.: Kom je met de trein vanuit het zuiden, vergeet dan niet in Zwolle over te stappen in de stoptrein. Dit scheelt slechts 2 tussenstops.

Het openbaar vervoer komt jammer genoeg niet voor de deur langs. Met de trein kun je naar Beilen reizen. Vervolgens met Qbuzz buslijn 22 naar bushalte De Wiet in Orvelte. Dan is het een paar kilometer wandelen, maar indien nodig kunnen wij je in Orvelte afhalen.

Zie www.9292.nl voor actuele reisinformatie.