Privacy beleid

Privacy Policy

Centrum Lumos respecteert uw privacy. Wij houden ons volledig aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. 

Dit Privacybeleid is van toepassing op uw gebruik van de website centrumlumos.nl en de mobiele applicatie “Apps” aangeboden onder de naam Centrum Lumos en alle producten en diensten die wij u aanbieden via onze websites en/of apps.

In dit Privacybeleid wordt met “persoonlijke gegevens” informatie of stukken informatie bedoeld waarmee u als persoon geïdentificeerd zou kunnen worden.

  1. Op centrumlumos.nl worden alleen technische cookies gebruikt. Deze dienen voor het verbeteren van uw surfervaring op de website.
  2. Persoonlijke gegevens worden slechts opgeslagen wanneer u zich op onze websites registreert, een bestelling plaatst, zich abonneert op de nieuwsbrief, een formulier invult, contact met ons opneemt of onze diensten gebruikt.

  3. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens tegen ongeautoriseerde of onrechtmatige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Wij coderen onze diensten met behulp van SSL, de gegevens zijn alleen toegankelijk via een geheim wachtwoord en digitale handtekeningen.
  4. Centrum Lumos verstrekt, verkoopt, verhandelt of verhuurt geen persoonlijke gegevens aan derden.
  5. Als u zich registreert op de website of een dienst of product afneemt dan worden uw gegevens voor garantiedoeleinden gedurende 5 jaar bewaart.
  6. Een abonnement op onze nieuwsbrief kunt u in de betreffende nieuwbrief zelf eenvoudig beëindigen.
  7. Het is ten alle tijde mogelijk om een kopie op te vragen van uw persoonlijke gegevens zoals die bij ons bekend zijn. Een verzoek om uw gegevens te wissen zal altijd ingewilligd worden.
  8. Door in te loggen op uw persoonlijke account heeft u zelf inzage in uw gegevens en kunt u deze bewerken of verwijderen.