Laden Evenementen

« All Evenementen

mei 14

cursus Soul Retrieval

14 mei @ 10:00 - 17:00

Voor deze cursusdag is achtergrondkennis noodzakelijk, bijvoorbeeld door het volgen van de training ‘Shamanic Healer’ of ‘Energetica Allround’.
Soul retrieval is een eeuwenoude techniek om verloren zielsdelen terug te vinden en terug te plaatsen. Op het moment dat zich een trauma voor doet in het leven kan het gebeuren dat een deel van de ziel zich verwijdert omdat het te heftig is om de pijn ten volle te ervaren. Het is een beschermingsmechanisme van de ziel en wordt soul loss (zielsverlies) genoemd en kan dus ook op elk moment van het leven optreden.

In vroeger tijden reisde de sjamaan af in de onderwereld om dit deel (of delen) terug te vinden en terug te brengen naar het nu om ze zo terug te plaatsen in het lichaam. Tegenwoordig is het bewustzijn van de mens zo ver verhoogt dat zij met deskundige begeleiding zelf kan afreizen naar de wereld waar het zielsdeel zich bevindt en zelf terug kan plaatsen. Door het zelf te doen is het helende en genezende effect veel groter dan als iemand anders het voor je doet.

Symptomen van zielsverlies kunnen o.a. zijn; ernstige vermoeidheid, dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, angsten, dromen niet kunnen manifesteren, geen relaties in stand kunnen houden, chronische fysieke problemen, gevoel niet helemaal hier te zijn. Zoals je hieruit kunt concluderen is zielsverlies een veel voorkomend fenomeen.

Tijdens deze dag gaan we in op de oorzaken en het herkennen van zielsverlies. We behandelen verschillende soul retrieval technieken. Aan bod komen daarbij belangrijke items als geheimhouding, power retrieval, spirit extraction en zielscontracten. Een soul retrieval begeleiden leer je niet in een dag, maar wordt geoefend zodat je hiermee verder kunt.

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Centrum Zunnekaant
Oranjekanaal Noordzijde 58
Orvelte, Drenthe 9441 TD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0592-309091

Organisator

Centrum Lumos
Telefoon:
0592-309091
E-mail:
info@centrumlumos.nl
Bekijk de site van Organisator