Richard

Ik ben Richard Langelo, 44 jaar en nu ongeveer 8 jaar op weg in het bewust worden wie ik werkelijk ben. Je kunt mij aantreffen tijdens de spirituele avonden of één van de andere activiteiten die er georganiseerd worden. Ik doe soms ook klussen hier bij Centrum Lumos, dus ook op andere tijden kun je me tegenkomen. Daarnaast kom ik al een paar jaar bij Jacob en Mura voor begeleiding bij het helen van mijn innerlijke stukken.

Mijn contact met energiewerk heeft er toe geleid dat ik dingen ben gaan begrijpen, waar ik me nooit bewust van was of waar ik moeite mee had. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende momenten gehad waarin ik het zeer moeilijk had. Door daar bewustzijn in te hebben gekregen is het contact met mezelf en het universum (of hoe je het ook wilt noemen) voor mij een eyeopener geweest. Zowel betreffende hoe ik in elkaar steek, als wat energie met je doet en kan doen als je er niet bewust van bent.

Door deze bewustwording heb ik ook besloten om zelfstandig te worden in mijn levensonderhoud. Ik ben een hoveniersbedrijfje gestart en gebruik mijn kennis van die energie in mijn werk en dagelijks leven. Ik wil mijn werk met bezieling doen. En vooral m’n hart volgen in de dingen die ik doe. Dat is niet altijd handig en makkelijk in de huidige maatschappij, maar ik leer !!