VerhuurOnze prachtige locatie in Hoogersmilde is ook te huur. Het is bijzonder geschikt om evenementen, workshops of andere activiteiten in te organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan eenmalige bijeenkomsten als een huwelijk, een lezing of een beurs. Of aan terugkerende trainingen en meetings. Bijvoorbeeld yoga, biodanza, meditatie, locale workshops, opleidingen e.d. Of het nu gaat om een avond, een dag, of een aantal dagen (al dan niet aaneengesloten), het is allemaal mogelijk. Bij meerdaagse activiteiten kan er tevens worden overnacht. Een badkamer met invalidentoilet en een keuken zijn aanwezig.
 

Er zijn 2 zalen beschikbaar voor de verhuur. Als eerste is dat de voormalige kerk. Dit is een bijzonder sfeervolle ruimte met een vloeroppervlak van ongeveer 100 m2 gelijkvloers. Ook is er een balkon aanwezig ter grootte van 44 m2. De totale capaciteit bedraagt daarmee 150 stoelen in theateropstelling. De kerk is voorzien van fraaie glas-in-lood ramen en indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van de preekstoel.
 

Daarnaast is er een kleinere zaal te huur ter grootte van 46 m2. De capaciteit van deze ruimte is 40 stoelen in theateropstelling. Beide ruimtes kunnen door ons naar wens met stoelen, tafels e.d. worden ingericht. Ze zijn standaard voorzien van geluidsinstallatie en tegen meerprijs is een beamer beschikbaar. De huurprijs is inclusief gebruik van de keuken. Catering kunt u aan ons uitbesteden of zelf regelen.
 

Om de huur ook voor kleinere groepen mogelijk te maken hanteren we een tarief per persoon met een minimum- en maximumbedrag. Op die manier is huur ook aantrekkelijk voor activiteiten met minder deelnemers. Voor meerdaagse en terugkerende bijeenkomsten is er een kortingsregeling.
 
Lumos is zeer goed bereikbaar. En eenmaal aangekomen is er volop parkeergelegenheid. De capaciteit van ons eigen parkeerterrein is ruim 20 auto's. Mochten er nog meer deelnemers komen dan is er ook nog volop parkeergelegenheid op het kerkplein en de parkeerstrook langs de weg.
 
Mocht je nog geen of weinig ervaring hebben met het organiseren van een evenement of workshop, dan heb je wellicht iets aan deze tips.
 
Ge´nteresseerd? Neem gerust even contact op voor het doorspreken van de mogelijkheden en de tarieven.