Carla

Ik ben Carla Balt, 54 jaar en ik mag sinds februari 2013 Jacob en Mura ondersteunen. Meestal ben ik op de dinsdag aanwezig. Ik heb Jacob en Mura leren kennen in 2010. In hun praktijk werden ‘Open avonden’ gegeven waar mensen elkaar ontmoetten en elkaar Reiki- en healing-behandelingen gaven, voornamelijk bedoeld om te oefenen. Ook heb ik in dat jaar de cursus ‘Leven vanuit intuïtie’ gevolgd en daarbij mijn inwijding tot Reiki-master ontvangen.

Sindsdien ben ik regelmatig bij Centrum Lumos te vinden tijdens allerlei workshops, meditatieavonden en het spiritueel café en ben ik in oktober 2013 de 2-jarige opleiding ‘Energetica Allround’ gestart. Ook heb ik in 2013 een opleiding tot energetisch healer afgerond. Deze activiteiten volg ik om mij persoonlijk verder te ontwikkelen en als verdieping op de kennis die ik inzet binnen mijn eigen praktijk ‘Paarse Lotus: voor Reiki, healing en intuïtieve massages‘.

Het voelt voor mij heel fijn om met Jacob en Mura samen te werken, omdat de visie die zij uitdragen aansluit bij die van mij en we door samen te werken een bijdrage leveren aan een mooiere wereld.