Ahamkara

Ahamkara is geboren en opgegroeid in het Altai-gebergte in Siberië. Als kleine jongen bracht hij veel tijd door bij zijn grootmoeder. Ze was een begenadigd genezeres en ontving veel mensen voor hulp of advies. Zij nam Ahamkara veel mee naar de bossen. Daar heeft zij hem veel over helende kruiden en bessen geleerd. Na haar dood ontving hij haar gaven.

Daarna kreeg Ahamkara lessen van de oude Siberische sjamaan Arziana. Deze heeft Ahamkara zeer intensief begeleid en verscheen ook in zijn dromen om kennis door te geven. Toen Ahamkara 18 jaar oud was is hij door Arziana geïnitieerd.

Na zijn universitaire studie volgde Ahamkara de opleiding aan de ‘Internationale school voor Siberisch sjamanisme’. Vanaf 2004 is hij Europa ingezonden om zijn kennis te delen via workshops en sessies. Hij maakt veel gebruik van dans, totems en rituelen.

Tegenwoordig werkt Ahamkara zelfstandig. Hij reist over de gehele wereld voor het geven van workshops en trainingen, waarbij hij ook samenwerkt met sjamanen uit andere culturen. Daarnaast organiseert hij reizen naar het Altai-gebergte in Siberië en Anastasia-gemeenschappen in Rusland. Ahamkara spreekt Engels en geeft regelmatig workshops bij Lumos.

Zie voor meer informatie over zijn workshops en reizen op zijn website.